Fyrverkerier

Fyrverkerier till alla tillfällen!

Vi på FyrverkeriDesign skjuter fyrverkerier på både stora och små evenemang, både utomhus och inomhus. Fyrverkeri passar vid alla tillfällen när något ska firas, vi brukar säga att det är bara fantasin som sätter gränser. Men för att nämna några vanliga evenemang så har vi festfyrverkerier till både företag och privatpersoner, bröllopsfyrverkerier, musikfyrverkerier (alltså fyrverkeri i takt till musik), inomhusfyrverkerier, tysta fyrverkerier men vi sätter också ihop fina fyrverkeriprogram med konsumentgodkända pjäser till dig som vill skjuta fyrverkeriet själv.

Vi erbjuder inga färdiga paket eftersom vi gärna vill erbjuda en programdesign utifrån era eventuella önskemål, både vad gäller färger och effekter. Vi kan också välja pjäser utifrån ungefär vilken tid ni vill att fyrverkerishowen ska hålla på, men vi tycker att det är upplevelsen som räknas och inte tiden, vilket betyder att vi inte vill skjuter långdragna tråkiga fyrverkerier utan snarare hålla en ganska bra intensitet som ökar upplevelsen.

Vi hanterar tillståndsansökan för fyrverkeriet när det krävs. Ska du skjuta ditt fyrverkeri själv och behöver söka tillstånd för det så hittar du mer information om tillstånd på Polisens hemsida.