Fyrverkerier ni skjuter själva

Bröllopsfyrverkerier ni skjuter själva finns framförallt i två olika varianter. Antingen där en seriekopplad fyrverkeripjäs står i en robust trälåda eller fyrverkeripaket som innehåller några olika pjäser som ni enkelt tänder själva. Bröllopsfyrverkerier ni skjuter själva behöver varken vara komplicerat eller kostsamt, men ändå förhöja stämningen på ert bröllop.

Fyrverkerier från fyrverkerilådor

Vi rekommenderar de specialdesignade fyrverkerierna som finns i robusta trälådor som finns i olika prisklasser. Fyrverkeriet i dessa trälådor är designade med inledning och final och med olika effekter och färger under fyrverkeriets gång. Hela showen antänds enkelt på en stubin en gång och ni slipper osäkra raketer med nerfallande pinnar. Dessa färdiga fyrverkerilådor är populära bland de kunder som vill skjuta sina fyrverkerier själva.

Fyrverkerier med lite olika pjäser

Vi kan också leverera andra konsumentgodkända fyrverkeripjäser som ni kan skjuta själva. För bästa upplevelse och er säkerhet säljer vi framförallt fyrverkeritårtor för att ni ska slippa osäkra raketer med nedfallande pinnar.

Läs mer om vår konsumentgodkända pjäser här.

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117

Tillbaka