Konsumentfyrverkerier

Vi på FyrverkeriDesign rekommenderar färdigdesignade konsumentfyrverkerier som finns i robusta trälådor som man tänder en stubin på och sen sköter fyrverkeriet sig själv och dessa är enkla att hantera. Självklart säljer vi också konsumentfyrverkerier i olika fyrverkerikit i olika storlekar för dig som vill skjuta själv.

Fyrverkeri i robust trälåda

En trälåda innehåller ett komplett fyrverkeri. De finns i olika storlekar, med olika brinntid och prisklass. En trälåda innehåller seriekopplade pjäser av olika storlekar och effekter. Eftersom pjäsen bara behöver tändas en gång är de mycket behändiga eftersom du inte behöver avsätta så mycket tid till riggning och uppskjutning av ditt fyrverkeri. Läs om olika storlekar nedan.

Kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117 för att se vilka trälådor vi har inne för tillfället. Trälodorna finns i olika prisklassor från 750 kronor till 2500 kronor och är godkända för konsumentbruk. Läs om våra olika trälådor nedan.

Trälåda konsumentfyrverkerier Linders

Konsumentfyrverkerier för dig som vill skjuta flera pjäser själv

Vi säljer också konsumentfyrverkerier i form av färdiga fyrverkerikit för dig som vill skjuta ditt fyrverkeri själv. Dessa innehåller fyrverkeritårtor i olika storlekar och effekter och är bra pjäser som vi själva använder i våra professionella fyrverkerier. Med dessa fyrverkerikit får du mycket effekt för din budget. Läs om våra olika kit nedan.

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117