Festfyrverkerier

Ett festfyrverkeri är en upplevelse!

Fler och fler använder sig av festfyrverkerier för att göra sina evenemang speciella och minnesvärda för sina gäster. Ett fyrverkeri passar in på alla möjliga typer av event, bara fantasin sätter gränserna. Några exempel där festfyrverkerier passar bra är till exempel bröllop, student, födelsedagar, företagsevent, jubileum, invigningar, kick-off, festivaler, konserter, mm.

Festfyrverkerier utomhus och inomhus

Fyrverkerier och pyrotekniska effekter kan skjutas både utomhus och inomhus. Det är naturligtvis vanligast med utomhusfyrverkerier med bomber som kreverar högt upp i luften. Men ibland kanske det inte finns så stort utrymme på till exempel företagets innergård. Och visst, även på mindre ytor går det bra med fyrverkerier. Fyrverkeripjäser som är avsedda för inomhusbruk används inte bara inomhus utan ofta utomhus på konserter och på andra mindre utrymmen osv. Det finns alltså stora möjligheter till fyrverkeri på alla möjliga evenemang.

FyrverkeriDesign kan hjälpa dig!

Vi på FyrverkeriDesign har fina referenser och stor erfarenhet av både stora och små festfyrverkerier, både utomhus och inomhus. Vill du ha ditt fyrverkeri som ett musikfyrverkeri, där fyrverkeriet går i takt med musiken, så kan vi naturligtvis fixa det också.

Ett festfyrverkeri kan variera stort vad gäller budget. Det finns inget generellt svar på frågan hur mycket ett fyrverkeri kostar. En lagom storlek och budget på fyrverkeri, beror på en mängd olika faktorer, bland annat på hur påkostat evenemanget i övrigt är. Budgeten för fyrverkeriet bör stämma bra överens med evenemanget i övrigt.

Eftersom vi specialdesignar alla festfyrverkerier finns det inga paketpriser, utan vi tar hänsyn till er budget, men vi har ändå satt upp några riktlinjer:

  • Mindre festfyrverkeri: 10 000 – 20 000 kronor
  • Medelstort festfyrverkeri: 20 000 – 30 000 kronor
  • Större festfyrverkeri: 30 000 kronor och uppåt

Hör gärna av dig så berättar vi mer vad vi kan göra för just ditt evenemang!

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117