Inomhusfyrverkerier

Fyrverkeri inomhus, går det?

Många frågar oss om det verkligen går att skjuta fyrverkeri inomhus eller på andra trånga miljöer som innergårdar och takterrasser? Och visst går det! Det finns stora möjligheter att överraska dina gäster med olika pyrotekniska effekter. Vi kan också presentera ert företagsnamn, en logotype eller initialer i en brinnande eldskrift vid ett företagsevenemang, produktlansering eller fest.

Ett fyrverkeri inomhus, på en innergård eller på en takterass kan fungera som en show i sig själv, eller som ett komplement till ett scenuppträdande. Varför inte förhöja effekten till ett liveband, i samband med en artists entré eller när ditt idrottslag kommer in på arenan. Bara fantasin sätter gränser på vad som går att göra med pyrotekniska effekter, även inomhus.

Inomhusfyrverkerier, sceneffekter och pyroteknik

Det är naturligtvis inga vanliga fyrverkeripjäser vi använder vid inomhusfyrverkerier utan pjäserna vi använder är speciella sceneffekter och pyroteknik som är avsedda för ändamålet. Inomhusfyrverkerier avfyras lämpligast från olika positioner och elektriskt för bästa möjliga design och tajming. Pjäserna består ofta av till exempel fontäner, silverregn, jets och eldflammor i olika färger som i en design blir ett bejublat inslag på ert event.

För mer information om pyrotekniska specialeffekter läs under Pyroteknik.

Hör gärna av dig så berättar vi mer vad vi kan göra för just ditt evenemang!

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117

fyrverkeridesign - logga svart vit text w160

FyrverkeriDesign AB
info@fyrverkeridesign.se
0706 - 117 117

Fridhemsgatan 15
112 40 Stockholm

Westerbergs gata 3
302 26 Halmstad