Vi skjuter ert bröllopsfyrverkeri

Gör er bröllopsfest extra speciell med ett bröllopsfyrverkeri skjuts av FyrverkeriDesign. Ett bröllopsfyrverkeri som specialdesignas utifrån era önskemål och riggas och avskjuts av pyrotekniker på plats hos er. För bästa upplevelse för er och era gäster skjuter vi ofta fyrverkeriet elektriskt. Detta innebär att vi får bättre designmöjligheter och ni får se en show med bättre tajming. Och visst vill ni ha bästa möjliga fyrverkerishow på er bröllopsfest? Vi kan hjälpa er!!

För att göra ert bröllopsfyrverkeri ännu mer romantiskt och speciellt kan det innehålla bomber som kreverar på cirka 100 meters höjd med formen av röda hjärtan. En uppskattad och oförglömlig upplevelse för er och era gäster. Vi tar också gärna emot era önskemål om färger och effekter ni gillar och där färgerna kanske är genomgående i ert bröllop. Bröllopsfyrverkeri skjuts av FyrverkeriDesign ger er och era gäster bästa möjliga upplevelse av ert bröllopsfyrverkeri.

Eftersom vi specialdesignar alla fyrverkerier vi skjuter ute på plats så finns det inga specifika priser, utan vi tar hänsyn till er budget, men vi har ändå lagt upp några riktlinjer som förhoppningsvis ska underlätta lite för er:

  • Mindre bröllopsfyrverkeri: 10 000 – 15 000 kronor
  • Medelstort bröllopsfyrverkeri: 15 000 – 25 000 kronor
  • Större bröllopsfyrverkeri: 25 000 kronor och uppåt

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117 så kan vi berätta mer i detalj vad som kan ingå i de olika fyrverkerierna.

Tillbaka