Bröllopsfyrverkerier

Sätt stjärnglans på ert bröllop!

Vill ni göra ert bröllop extra minnesvärt för er och era gäster? Självklart vill ni det! Anlita FyrverkeriDesign så kan vi nästan garantera att ni och era gäster får ett väldigt fint minne med er. Vi skjuter mycket bröllopsfyrverkerier och fler och fler får upp ögonen för hur fina bröllopsfyrverkerier kan vara. Genom färg och form går kärleken som en röd tråd genom fyrverkeriet. Bröllopsfyrverkerier behöver inte bli kostsamt för att det ska ge er och era gäster en fantastisk upplevelse på bröllopsfesten.

Vi skjuter ert bröllopsfyrverkeri

Ni kan anlita oss för riggning och avskjutning av ett större och mer avancerat fyrverkeri som ger bröllopsfesten en oförglömlig inramning. Detaljer, som en brinnande eldskrift med ett rött hjärta tillsammans med era initialer eller bomber med röda hjärtan på himlen, sätter en romantisk och personlig prägel på ert bröllopsfyrverkeri. Kanske har ni också några specifika färger som är genomgående i ert bröllop? Vi designar alla bröllopsfyrverkerier utifrån era önskemål vad gäller färger och effekter så långt det är möjligt, allt för att upplevelsen för er och era gäster ska bli så bra som möjligt. Vi hanterar naturligtvis tillståndsansökan för fyrverkeriet om det behövs.

Bröllopsfyrverkeri ni skjuter själva

Vill ni skjuta ert fyrverkeri själva går det naturligtvis också bra. Vi sätter gärna ihop ett bröllopsfyrverkeri till er efter er önskade budget. Eller så väljer ni något av de färdiga fyrverkeripaket med lite olika pjäser som vi också erbjuder. Eller så väljer ni en färdig så kallad trälåda som innebär att en seriekopplad fyrverkeripjäs står i en robust trälåda och med denna behöver ni bara öppna locket och tända en stubin och sen sköter hela fyrverkeriet sig själv, lättare kan det inte bli. Mer information om dessa alternativ hittar ni under vår sida om Konsumentfyrverkerier. Behöver ni tillstånd för att skjuta ert bröllopsfyrverkeri så hjälper vi naturligtvis gärna till med det.

För mer information, kontakta oss på info@fyrverkeridesign.se eller 0706 – 117 117